Alla inlägg den 6 september 2008

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 23:00

McDonalds släng dig i väggen! Här kommer Irlands senaste snabbmatskedja!
Stor hund varmkorvar gjorda på Irländska hamburgare, det är grejer de!

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 22:00

Hur avrundar man då en sådan utomordentlig dag som denna? Jo självklart genom att fullborda The Big Three: Irlands tre storheter – Jameson, Guinness och nu Baileys, allt på samma dag. Detta är dock inte i samma klass som att uppleva The Big Five ute på Afrikas savanner. Detta smäller självklart högre! Sällskapet känner nu att de har fullbordat Irlandsresan redan dag 1. Morgondagen har nu en hel del att leva upp till. Men eftersom det handlar om TopNotch-klubben kan man räkna med att kvaliteten knappast blir sämre ju längre tiden går.

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 21:00

Efter en lång dags eskapader tyckte sällskapet ha gjort sig förtjänt av lite lyx i form av en deliciös trerättersmiddag på restaurangen The Old Mill. Då personalen till sin stora förtjusning såg att det var TopNotch-klubben som klev in genom dörrarna bjöds det på pompa och ståt. Sällskapet blev mottaget med öppna armar och blev serverade med ilfart utav inte bara en, utan hela två fantastiska servitörer. En av dessa servitörer insåg också att han inte kunde konkurrera med sällskapets storhet angående slipsbärandet och tog därför mycket klokt av sig sin. Den fantastiska måltiden som avåts bestod utav allt från grillad getost till créme caramel. Till detta drack sällskapet Irlands legendariska nationaldryck Guinness, mer info om denna dryck kommer senare. Tills dess bjuder vi våra läsare på några mycket intressanta bilder på kvällens mat.

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 20:00

Till alla er där ute som har gått runt och väntat. Nu är den äntligen här: Club Marcus. Gå med nu och få upp till 6 % bonus på alla köp! Gör som så många andra redan har gjort, have it all. Gå med i Club Marcus idag!

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 19:00

På eftermiddagen hade TopNotch-klubben mottagit ett väldigt angeläget samtal från en välkänd irländsk underrättelsemyndighet. Sällskapet blev informerat om att det härjade en seriemördare i staden och att de nu behövde expertishjälp. Självklart startades en utredning av detta mystiska fenomen omedelbart och på inte mindre än tjugotre sekunder hittades hela fyra offer. Efter ytterligare klarlägganden insågs omfattningen av detta problem, det visade sig att nästan hela Dublin hade blivit drabbat. Sällskapet känner att de omöjligt kommer att kunna lösa detta på egen hand så om det är någon som vet något om detta är ni välkomna att ringa in till vår hjälptelefon. Dublin är en stad i kris.

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 18:00

Om ni trodde att TopNotch-klubben redan befann sig högst upp på manlighetsskalan trodde ni faktiskt helt rätt. Nästa punkt på dagordningen gjorde dock att sällskapet hamnade högt ovanför denna skala, så högt som inget annat framstående sällskap någonsin befunnit sig. Vad är det då som är orsaken till detta? Jo, efter en hel del flanerande styrdes kursen in mot The Old Jameson Distillery, vilket alltså är platsen de framställer Jameson Whiskey, en av Irlands stoltheter. Här var det dags för sällskapet att ta fram sina allra finaste smaklökar för att avnjuta denna delikatess (nåja). Som tur var hade de fått reda på sällskapets planerade besök och reserverat sina fyra allra finaste skinnfåtöljer. Det var alltså bara att tacka och ta emot och slå sig ner och njuta utav en av de storslagnaste stunderna i TopNotch-klubbens historia.

Av TopNotch-klubben - 6 september 2008 17:00

Nästa aktivitet på schemat var den irländska nationalsporten Hurling. Egentligen var det tänkt att bara göra ett stillsamt besök på Dublin Castle, men när hela borggården var full utav Hurling-planer kunde sällskapet inte hålla fingrarna i styr och bara sekunder senare var spelet i full gång. Hurling har beskrivits på olika sätt, som t.ex ”brutal landhockey” och ”som lacrosse men med solida klubbor”. Ingen av dessa beskrivningar gör dock sporten rättvisa. För att verkligen få en känsla för sporten krävs det att man upplever den live. Den visar upp en unik kombination av skicklighet, atletism, uthållighet och snabbhet som få sporter kan matcha. Hurling är till och med erkänt som den snabbaste sporten i världen som spelas på en plan. Ni hör ju själva att det är en sport som är som skapad för TopNotch-klubben. Det kan dock tilläggas att vi testade en stadsversion av Hurling där man spelar inuti stora glaskuber vilket gör sporten ännu snabbare och tuffare samt att vi spelade helt utan skydd. Japp, vi är riktiga män vi.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards